Mobilbud afhenter og leverer defekte enheder direkte på din virksomheds adresse.

Kontakt os i dag og bliv erhvervspartner.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

VORES KUNDER UDTALER

ERHVERVSAFTALE

 

Vores kunder er virksomheder med et højt kompetenceniveau og en høj grad af professionel ekspertise og integritet. Vi ved, at I er eksperter til det I laver, og netop af den grund tilbyder vi at sørge for al besværet med reparation og vedligeholdelse af virksomhedens smartphones og tablets. Så kan I koncentrere jer om det, I er bedst til.

 

For at gøre det nemt og hurtigt for din virksomhed, har vi valgt at tilbyde afhentning og levering af defekte enheder på virksomhedens adresse. Dette koncept kalder vi Mobilbud. Det eneste I skal gøre, er at placere en ordre på hjemmesiden www.mobilbud.dk, eller ringe til os på 70605999, hvorefter enheden vil blive afhentet, repareret og leveret tilbage inden for 4 timer. I undgår altså at sende medarbejdere ud af huset og sparer herved værdifuld tid og ressourcer. Alle reparationer bliver foretaget på Mobilbud’s ESD-sikrede værksteder og I er dermed sikret samme høje kvalitet og ekspertise, som ved almindelig henvendelse i vores butikker.

 

Når din virksomhed benytter Mobilbud er I sikret en hurtig, effektiv og professionel service, når medarbejdernes smartphones eller tablets er i stykker. Vi reparerer alle mærker og modeller; iPhones, Samsung Galaxy, Nokia Lumia osv.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan Mobilbud kan sørge for den bedst mulige service for jeres virksomhed.

Rabat ift. oplyste priser på hjemmesiden

Data behandles fortroligt

Mulighed for ekspres-afhentning

Vi overtager Apple-garantien

Ombytning/Swap af iPhone og iPad

Mobilbud afhenter og leverer defekte enheder direkte på din virksomheds adresse.

Kontakt os i dag og bliv erhvervspartner.