ERHVERVSAFTALE

 

Vores kunder er virksomheder med et højt kompetenceniveau og en høj grad af professionel ekspertise og integritet. Vi ved, at I er eksperter til det I laver, og netop af den grund tilbyder vi at sørge for al besværet med reparation og vedligeholdelse af virksomhedens smartphones og tablets. Så kan I koncentrere jer om det, I er bedst til.

 

For at gøre det nemt og hurtigt for din virksomhed, har vi valgt at tilbyde afhentning og levering af defekte enheder på virksomhedens adresse. Dette koncept kalder vi Mobilbud. Det eneste I skal gøre, er at placere en ordre på hjemmesiden www.mobilbud.dk, eller ringe til os på 70605999, hvorefter enheden vil blive afhentet, repareret og leveret tilbage inden for 4 timer. I undgår altså at sende medarbejdere ud af huset og sparer herved værdifuld tid og ressourcer. Alle reparationer bliver foretaget på Mobilbud’s ESD-sikrede værksteder og I er dermed sikret samme høje kvalitet og ekspertise, som ved almindelig henvendelse i vores butikker.

 

Når din virksomhed benytter Mobilbud er I sikret en hurtig, effektiv og professionel service, når medarbejdernes smartphones eller tablets er i stykker. Vi reparerer alle mærker og modeller; iPhones, Samsung Galaxy, Nokia Lumia osv.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan Mobilbud kan sørge for den bedst mulige service for jeres virksomhed.

Vores samarbejdspartnere

Vores kunder udtaler

Rabat ift. oplyste priser på hjemmesiden

Når din virksomhed laver en erhvervsaftale med Mobilbud, opnår I en masse rabatter på reparationer og tilbehør til smartphones. Rabatten kalkuleres udfra hvor mange enheder I har i virksomheden. Kontakt os og lad os give jer et rigtig godt tilbud på en samlet håndtering af jeres mobile enheder.

Data behandles fortroligt

Mobilbud har som 1. prioritet, at yde den bedst mulige service til vores kunder. En del af den service består i, at vi altid behandler vores kunders data med fortrolighed og Mobilbud er således kontraktmæssigt bundet til, at ingen personlige oplysninger, der registreres, på noget tidspunkt bliver overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand

Mulighed for ekspres-afhentning

Hvis du vælger ekspresafhentning, har du din enhed tilbage inden for 4 timer, efter ordren er modtaget. Vi afhenter den defekte enhed på virksomhedens adresse, reparerer den og leverer den tilbage til samme sted. Hurtigere og nemmere kan det ikke gøres!

Vi overtager Apple-garantien

Når din virksomhed benytter Mobilbud til reparation af iPhones og iPads, tilbyder vi at overtage den resterende Apple-garanti og reklamationsret på produkterne. På den måde dækker vi alle fremtidige fejl og mangler ved produkterne, indtil garanti-perioden udløber.

Ombytning/Swap af iPhone og iPad

Vi har et tæt samarbejde med et autoriseret Apple værksted og vi kan derfor sørge for hurtig ombytning/swap af Apple enheder, såfremt reparation ikke er mulig eller ikke kan betale sig. Som sædvanlig sørger vi naturligvis for afhentning og alt i forhold til ombytningen.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Størrelse af virksomhed

Antal smartphones og tables i virksomheden

Din besked